Vázání bez provazu

Provaz je požehnáním riggera, stejně jako jeho prokletím. Je naším nástrojem, ale často hlavně pánem. Pro samé uzlíky zapomínáme, že v session nejsme sami, a že vážeme i pro prožitek.

Zaměříme se tedy na další způsoby jak partnera svázat, prožít si plnohodnotnou session a to hlavně bez provazu…ten přijde až jako poslední střípek skládanky a vše jen prohloubí a zpečetí.

V úvodním bloku si přiblížíme jak vůbec dobrou session začít a jak vytvořit bezpečný prostor. Budeme pokračovat přes budování vzájemné komunikace, napětí a mindsetu skrze různé formy interakce jako jsou dotyk, dech, pohled a další.

V jednoduchých úvazech si pak ukážeme různé způsoby manipulace s myslí partnera, což podpoříme výukou základní body manipulace. Díky té už nebude překážkou elegantně měnit polohu protějšku do jakékoliv polohy budeme potřebovat a pracovat s jeho tělem v úvazech.

Cílem workshopu pak bude umět si udělat společnou session pouze se znalostí základního úvazu a přesto se dostat do hlubokého prožitku, stejně jako bezpečně umět manipulovat s partnerem bez ohledu na výškový nebo váhový rozdíl a to ve stoje, v sedě i na zemi.

Pospěšte, máme poslední dvě místa!