Víkend s Ardentem

Čeká nás víkend s 2 workshopy s Ardentem.

Podmanivé vázání s Ardentem

Užijte si partnera i sami sebe! Chceme prožít příjemné drama. Nestačí pouhé šněrování, a nepotěší nejistota či trapnosti. 

Zaměříme se na budování atmosféry, a na celkový projev vázajícího i vázaného, abychom jeden pro druhého (ale i sami pro sebe) působili zajímavě. Ukážeme si, jak přistupovat k partnerovi, jak na něj přirozeně přenášet emoce. Běžné věci budeme vázat zajímavěji a vázání doprovodíme dalšími aktivitami. Ukážeme si, jak do hry zapracovat běžné nedokonalosti a chyby, a jak případně nastavit příjemnou stopku. Bude to fyzické (úchopy, manipulace, vázání …), i emoční (mluvení, výrazy, gesta …). 

Shibari a spank s Ardentem

Svazování a výprask: dvě královské disciplíny BDSM. Vezmeme si z obou to nejlepší, aby se ideálně doplňovaly, ale aby přitom jedna druhou nedevalvovala. Doporučíme funkční vázání pro spank, a ukážeme si, jak spankem okořenit běžné vázání.

Vyzkoušíme si použití měkkých i tvrdých nástrojů, i vlastních rukou, na různé části partnerova těla. Podíváme se, jak se na tělo dostat, když je svázané, a jak to dělat, aby si celá akce zachovala plynulost a oduševnělost. Vše si zahalíme do vhodné atmosféry – podíváme se jak si hrát se strachem, vzdorem, studem a dalšími emocemi. Poslechneme si nářky a odneseme si krásné šrámy