WS Session 101– improvizace, emoce a hrátky s provázky v provazech

Na tomto workshopu se zaměříme na zásobu několika schopností, které se by měl mít v repertoáru každý, kdo by rád držel provaz v ruce. Hodí se ke každé session nehledě na partnera, podmínky a okolí. Budou to základy manipulace s tělem partnera jak na zemi, tak ve vzduchu, improvizace, předávání emocí pomocí provazů, doteků a čehokoliv, co vám zrovna přijde pod ruku. 

Postupně se podíváme na jednotlivé prvky, které se vám budou hodit pro budování jakékoliv session, aby byla co nejpřirozenější, její části na sebe navazovaly a nenastala ta trapná chvíle ticha, kdy se vám začne nudit modelka. Všechny části workshopu budou směřovat k tomu, abyste se mohli na partnera navázat jak pomocí provazů, tak i emocí a session vyšperkovat do sebemenších detailů. 

Kromě klasických provazů budeme používat i provázek/špagátek, ten tenký jutový, co prodávají v každém papírnictví.  

Pokročilost: je nutné umět single, double column tie a třecí uzly X friction a nodome (vázání jedné, obou rukou, X-ka a zavináč), vhodný pro začátečníky až pokročilé, ke všem ukázkám a cvičením budou varianty pro každého, aby nikdo z vás neodešel s prázdnou.

S sebou: 6–10 provazů, provázek/špagátek a nůžky