Workshop – Shibari 1 – Single, double, šněrování, emoce.

Máme pro vás přichystaný cyklus workshopů pro začátečníky, kde se naučíte vše od prvního uzlu po závěsy. Je jen na vás, jak daleko se vydáte. Jednotlivé workshopy na sebe budou volně navazovat. Pokud se Shibari stalo vaši vášní, doporučujeme zúčastnit se postupně všech i když už třeba část znalostí máte, vždy se najde něco nového. Pokud vás naopak láká jen specifické téma, můžete se přihlásit i na jeden workshop, u každého z nich bude vypsáno, co musíte umět, aby jste se mohli přihlásit.

Každý workshop bude obsahovat rovnoměrně jak techniku tak prožitek, protože jedno bez druhého nemůže existovat. Zaměříme se také na bezpečnost, aby jste mohli vázat v klidu bez dozoru lektorů a trénovat tak nově nabyté dovednosti doma nebo na jamu.

Shibari 1

Lákají tě provazy a vázání, ale nevíš odkud začít? Pak je tento Wokrshop pro tebe naprosto ideální. Naučíš se vše co je třeba vědět! V průběhu celého dne se společně naučíme bezpečnost, 2 základní uzly (single a double column tie), jak napojit a ukončit provaz, jak se dělá šněrované vázání, ale hlavně, jak to všechno spojit, aby to dávalo smysl a oba jste si mohli užít spojující zážitek bez zbytečného přemýšlení. Tento workshop je vhodný i pro mírně pokročilé, kteří už nějaké základy mají, pomůže vám zlepšit a rozšířit vaše dovednosti.